Τα όσα αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι των θυμάτων της οικογενειακής τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους, περιέγραψε ένας συγγενής.

Όπως δήλωσε, «σκαρφάλωσα από το πλάι, στην εξωτερική σκάλα και είδα την κοπέλα μέσα ξαπλωμένη, οπότε φώναξα να σπάσουν την πόρτα. Σπάσαμε την πόρτα και μπήκαμε μέσα, γιατί υπάρχει ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα γι’ αυτό».

Για το τι αντίκρισε με το που μπήκε μέσα: «Η μητέρα (πεθερά του αρχιφύλακα) με την κόρη (η γυναίκα του) ήταν στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και ο πατέρας (ο αρχιφύλακας) στο κρεβάτι το μεγάλο, αυτό της κρεβατοκάμαρας».

«Χθες το βράδυ έγινε παιδιά», σημείωσε στους εκπροσώπους του Τύπου όσον αφορά τον χρόνο της τραγωδίας. Ενώ σε ερώτηση για το εάν έγινε με όπλο το έγκλημα, απάντησε: «Ναι».

Σχετικά με το εάν πάει κάπου το μυαλό του, υποστήριξε: «Όχι, δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι, αλλά δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα». Τέλος, αναφορικά με το πότε είδε για τελευταία φορά την οικογένεια, είπε: «Την ξαδέλφη, προχθές, είχαν έρθει στο σπίτι με τη μικρή».

Δείτε το βίντεο: