Ένα Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ διοργάνωσαν οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής, την περασμένη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών με την εντυπωσιακή προσέλευση πλήθους ξενοδόχων, στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου και εκπρόσωπων φορέων και αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας δίνοντας σάρκα και οστά στο σύνθημα #oloimaziboroume. Για μία βραδιά, οι 4 Ξενοδοχειακές Ενώσεις έγιναν μία, μία «Ένωση προσφοράς και αλληλεγγύης», αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, που το έχουν ανάγκη.

Το αποτέλεσμα της συνέργειας αυτής, που τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΟΞ και του ΣΕΤΕ, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά στρωμάτων που θα προσφερθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Σε αυτό το ποσό, θα προστεθούν και επιπλέον €1.000, προσφορά της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτριος Χαδαλής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τις ευχαριστίες τους προς τους παρευρισκόμενους, συναδέρφους ξενοδόχους καθώς και στους υποστηρικτές, χορηγούς της εκδήλωσης απεύθυνε ο πρόεδρος της Π.Ο.Ξ. και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, Ευαγγελία Ξυπτερά. Ο κ. Τάσιος τόνισε πως «η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή για περαιτέρω δράσεις και ότι οι συνάδελφοι ξενοδόχοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».