Στους δρόμους βγήκαν εργαζόμενοι στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, συνταξιούχοι και άνεργοι, αντιδρώντας σε όσα περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό, που πρόκειται να ψηφίσει η Βουλή για το 2018, τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο αλλά και στους πλειστηριασμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη των Σωματείων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου και κατάληξη το ΥΜΑΘ.

ekth.jpg

poreia.jpg

makedonia.jpg

metro.jpg

kthve.jpg

Μεγάλη σε συμμετοχή ήταν η συγκέντρωση των μελών του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου πραγματοποίησαν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αντεργατική και φορομπηχτική, όπως τη χαρακτήρισαν, πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Στην πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία κατέληξε στο Άγαλμα του Βενιζέλου, συμμετείχαν και μέλη της Παλαιστινιακής Κοινότητας.

pame4.jpg

pame6.jpg

pame5.jpg

pame7.jpg

pame2.jpg

pame1.jpg

Ξεχωριστή πορεία πραγματοποίησαν μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και Συλλογικοτήτων ενάντια τους Πλειστηριασμούς. Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την Καμάρα και κατέληξαν στο ΥΜΑΘ, όπου και τοποθέτησαν πανό και φώναξαν συνθήματα.

sull.jpg

sull2.jpg