Έκτακτη διακοπή υδροδότησης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ προγραμματισμένη είναι η διακοπή νερού στην περιοχή του Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης- Συκεών.

Ειδικότερα, εδώ και λίγη ώρα έχει διακοπεί η υδροδότηση στην οδό Δελφών και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την εκτίμηση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), το πρόβλημα θα αποκατασταθεί μέχρι τις 15:00.

Παράλληλα, για σήμερα, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένες εργασίες λόγω ακύρωσης παλαιού αγωγού, στην οδό Ιωαννίνων (από Ηπείρου μέχρι Μπιζάνίου), από τις 9:00 έως τις 13:00, στην περιοχή του Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης- Συκεών.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ιωαννίνων, Ηπείρου και Μπιζανίου, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.