ΓΣΕΕ: Μονόδρομος η συνέχιση του αγώνα

|
THESTIVAL TEAM

Συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν τα συνδικάτα, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η πορεία κινήθηκε προς τη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία τους επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ επισημαίνει πως «όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, ο αγώνας είναι μονόδρομος», προαναγγέλλοντας πως το επόμενο διάστημα «σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση πανεθνικής δράσης».

«Αντιδρώντας στην αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που ‘στραγγαλίζει’ ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, χιλιάδες εργαζόμενοι μαζί με ανέργους και συνταξιούχους, έδωσαν δυναμικό ‘παρών’ στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος» αναφέρει η Συνομοσπονδία προσθέτοντας πως «για ακόμη μία φορά, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, μετέχοντας στην 24ωρη γενική απεργία, απαίτησε να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόστηκαν και σε αυτά που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.