Ανακοίνωση για τα λεωφορεία που θα κυκλοφορήσουν αύριο, Πέμπτη εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν αύριο στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με προσωπικό ασφαλείας.

«Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν° 78Ν «ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟ» Θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης Θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των Α.µε.Α.. Ο Ο.Α.Σ. Ο. ζητά την κατανόηση τον επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας Θα παράσχει µερικώς, κατά την ηµέρα της απεργίας τις υπηρεσίες τον στο επιβατικό κοινό της πόλης µας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Από τον Ο.Α.Σ. Ο. ανακοινώνεται ότι, µε απόφαση τον Συνδικάτού Εργαζοµένων Οργανισµού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκη ς και συµµετέχοντας στο κάλεσµα της Γ.Σ.Ε.Ε., Θα πραγµατοποιηθε ί: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 14" ∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ Κατά την ηµέρα της απεργίας ο Οργανισµός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία µε προσωπικό ασφαλείας. Τα δροµολόγια των γραµµών που θα εξυπηρετούνται µε το προσωπικό ασφαλείας, Θα εκτελούν το πρώτο δροµολόγιο από 04:45' και το τελευταίο 23:00 'περίπου.

Στον επισυναπτόµενο πίνακα καταγράφονται οι γραµµές πού Θα εξυπηρετούνται µε προσωπικό ασφαλείας, ο αριθµός λεωφορείων ανά γραµµή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραµµή (πρώτο - τελευταίο δροµολόγιο). Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν° 78Ν «ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟ» Θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης Θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των Α.µε.Α.. Ο Ο.Α.Σ. Ο. ζητά την κατανόηση τον επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας Θα παράσχει µερικώς, κατά την ηµέρα της απεργίας τις υπηρεσίες τον στο επιβατικό κοινό της πόλης µας».

Δείτε τις γραμμές και τα δρομολόγια ΕΔΩ