Έργα επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Χαλάστρα

|
THESTIVAL TEAM

Άρχισαν οι εργασίες στη Χαλάστρα για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο δήμο Δέλτα.

Τα έργα εντάσσονται στον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την τροφορότηση με το δίκτυο του φυσικού αερίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας του δήμου Δέλτα σε πρώτη φάση, ενώ υπάρχει αίτημα για τα Κύμινα, τα Ν. Μάλγαρα και το Ανατολικό.

Ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Χαλάστρας, Δ. Καμανά, τον αντιδήμαρχο Αξιού Π. Σάκα και τον πρόεδρο της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκα, επισκέφτηκε το εργοτάξιο μπροστά στο δημοτικό κατάστημα της Χαλάστρας και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών.

«Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο ώστε από τον επόμενο χειμώνα οι δημότες να απολαμβάνουν τα οφέλη του φυσικού αερίου» δήλωσε ο κ. Φωτόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κατάθεση των αιτήσεων συνεχίζεται από τους ενδιαφερομένους στο Δημοτικό Κατάστημα Χαλάστρας (έντυπα μπορεί να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από εκεί ή από το ΚΕΠ Χαλάστρας). Σημειώνεται ότι για το 2017 υπάρχει πλήρης απαλλαγή από τα τέλη σύνδεσης. Επίσης, η συμπλήρωση της αίτησης δεν είναι δεσμευτική.

Πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο ΕΔΑ Θεσσαλονίκης 11150.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.