Κομμάτι κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ που οδήγησε την όμορφη Λίνα στην αυτοκτονία.

Το Star αποκαλύπτει τις συνέβη λίγες ώρες πριν η 22χρονη φοιτήτρια ανέβει στον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ και βρεθεί στο κενό.

Η οικογένειά της πιστεύει ότι έφτασε στα χέρια του αγαπημένου της ένα από τα ροζ βίντεο. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, λένε οι πληροφορίες, επικοινώνησε με τον σύντροφό της. Η συζήτηση ήταν έντονη και μετά από αυτή κατέρρευσε.

«Η Γαλήνη εκείνη την ημέρα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου. δυστυχώς όμως για κάποιο λόγο δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί ήμουν στο εξωτερικό» δήλωσε στο Star η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Κοεμτζή.

«Ενώσαμε το παζλ κομμάτι κομμάτι. Είδαμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον ενδείξεις εκβιασμού και απειλής για αυτή την κοπέλα» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Δύο έρευνες βρίσκονται εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη γίνεται για να διαπιστωθεί αν η 22χρονη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμό από οργανωμένο κύκλωμα ή μεμονωμένα άτομα.

Τέσσερις μήνες πριν την αυτοκτονία της, ένας φίλος της φωτογράφος είχε αναρτήσει στο ιστολόγιό του 40 φωτογραφίες της. Η Λίνα δεν είχε δώσει την έγκρισή της για να δημοσιοποιηθούν. Και για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.