Σχεδόν ένα χρόνο μετά οι γονείς του 14χρονου που δολοφονήθηκε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live.

O 14χρονος Τάσος δολοφονήθηκε από τον συνομήλικο φίλο του το απόγευμα Σαββάτου 11 Ιουνίου 2016, όταν ο μικρός βγήκε για βόλτα με τους φίλους του στην κεντρική πλατεία του χωριού.

"Η μόνη τιμωρία του δράστη, αν μπορεί να θεωρηθεί τιμωρία είναι ότι του απαγορεύτηκε να επισκέπτεται την Γέφυρα κάτι που δεν τηρείται ούτε αυτό", αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του άτυχου14χρονου.

"Εκμεταλλεύτηκε τον νόμο Παρασκευόπουλου και είναι έξω. Αυτό που έκανε το έκανε με πλήρη συνείδηση. Έκανε κάτι που δεν το κάνεις ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Μας λείπει το σπλάχνο μας αλλά πρέπει να βρούμε δύναμη να στηρίξουμε τα άλλα δύο μας παιδιά", προσθέτει.

"Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το παιδί μπορεί να γίνει φονιάς και να σκοτώσει τον Τάσο. Δεν πήγε το μυαλό μου. Το σκηνοθέτησε έγκλημα και φάνηκε στην πορεία", λέει ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας για τον δολοφόνο του γιου του.

Δείτε μαρτυρίες που συγκλονίζουν στο παρακάτω βίντεο: