Τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 09.00 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης  έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την εκδίκηση υπόθεσης που αφορά τις συλλήψεις που έγιναν το περασμένο Μάρτιο κατά τη διάρκεια αντισυγκέντρωσης στο Λευκό Πύργο για την συγκέντρωση του Ιερού Λόχου και άλλων εθνικιστικών οργανώσεων.

Στις 12.00 εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο εργαζομένων της ΕΛΒΟ αναφέρει ότι «οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ, η οποία είναι ακόμη σε ειδική εκκαθάριση, για τρίτη φορά είναι απλήρωτοι και δεν γνωρίζουν ούτε ποιο θα είναι το μέλλον της ΕΛΒΟ ούτε πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Επειδή οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις των Υπουργών Άμυνας και Οικονομικών για την διάσωση της ΕΛΒΟ για μία ακόμη φορά διαψεύστηκαν, οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να δοθεί επιτέλους οριστική λύση στο ζήτημα της ΕΛΒΟ».

Στην διαμαρτυρία θα λάβουν μέρος και οι συνταξιούχοι της ΕΛΒΟ.

Τέλος στις 19.00 οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Τούμπα διοργανώνουν συγκέντρωση και πικετοφορία στην Αγ.Βαρβάρα, έναντια στη συμφωνία κυβέρνησης - ΗΠΑ.