Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Απερίφραστη καταδίκη της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου

|
THESTIVAL TEAM

Τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου καταδικάζει με ψήφισμά του ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Όπως επισημαίνουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, θα υπερασπιστούν «με κάθε τρόπο την άσκηση των καθηκόντων μας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πολίτη χωρίς το φόβο κάθε είδους βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο γραφείο του ο δικηγόρος Αθηνών Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Η αποτρόπαια αυτή πράξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός έγκριτου συναδέλφου δείχνει την έλλειψη στοιχειώδους προστασίας του πολίτη και την κρίση των θεσμών που βιώνει η χώρα μας καθημερινά.

Οι δικηγόροι θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο την άσκηση των καθηκόντων μας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πολίτη χωρίς το φόβο κάθε είδους βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.