Εργασίες συντήρησης από την ερχόμενη Δευτέρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 ως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 θα γίνουν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (jersey) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και συγκεκριμένα στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος της επιχείρησης «Συννεφούλα») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και για μήκος περίπου 1 χιλιόμετρο.

Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη θα γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία), ενώ για την αντικατάσταση των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7:00 πμ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.