Εργασίες συντήρησης ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν σήμερα τόσο επί της οδού Λαγκαδά όσο και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες αυτές αναβάλλονται, λόγω της επίσκεψης της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναλυτικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν:

α) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από χιλιομετρική θέση 16+00 (τυφλή γέφυρα Παπαδόπουλου) έως χιλιομετρική θέση 17+00, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).
β) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και συγκεκριμένα από κόμβο Ρυσίου έως κόμβο Καρδίας, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).
γ) εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης (οριογραμμών και ενδιάμεσων λωρίδων) του ασφαλτοτάπητα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από κόμβο Βούλγαρη έως κόμβο Ρυσίου.
δ) κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός, στο οδικό τμήμα μεταξύ της Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.
ε) κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως τη Λεωφόρο Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί .