«Καυτές» στιγμές ονειρευόταν ένας νεαρός Νορβηγός τουρίστας στην αγκαλιά μιας Νιγηριανής ιερόδουλης που «ψώνισε» στην πόλη της Ρόδου, αλλά τελικά τον έλουσε… κρύος ιδρώτας ότι διαπίστωσε ότι τον είχε παγιδέψει για να τον ληστέψει!

Ο ανυποψίαστος 24χρονος, σύμφωνα με το protothema.gr, αφέθηκε να τον οδηγήσει η παράνομα εκδιδόμενη Αφρικανή σε κάποιο σημείο όπου θα έρχονταν σε σεξουαλική επαφή. Αντί για κάποιο δωμάτιο, όμως, εκείνη τον οδήγησε στα χέρια δυο άγνωστων ανδρών, οι οποίοι τον απείλησαν και τον πήγαν στο πιο κοντινό Α.Τ.Μ.! Εκεί, τον υποχρέωσαν να κάνει διαδοχικές αναλήψεις με την κάρτα του, ώσπου να αδειάσει εντελώς τον τραπεζικό λογαριασμό του και να τους παραδώσει τα χρήματα!

Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν μαζί με τη Νιγηριανή, αλλά ο Νορβηγός ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι εντόπισαν μετά από λίγο την 33χρονη και την συνέλαβαν. Η δράστιδα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Ωστόσο, οι συνεργοί της που πήραν τα χρήματα του θύματος παραμένουν άφαντοι.