Η σορός του 35χρονου Ευάγγελου Πρώιμου, από το Αγρίνιο, βρέθηκε στην Ολλανδία, όπου είχε μεταβεί για εργασιακούς λόγους.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο 35χρονος αγνοούνταν επί δύο μήνες και βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση των συγγενών του, της Iντερπόλ και της ελληνικής Πρεσβείας για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν περίπου ένα μήνα, όταν έγινε γνωστό το δράμα της οικογένειας Πρώιμου, καθώς οι ολλανδικές αρχές κάλεσαν οικείους του στο Άμστερνταμ για να γίνει διαδικασία ταυτοποίησης με τη σορό νεαρού -αγνώστων μέχρι τότε στοιχείων- για την οποία υπήρχαν ενδείξεις πως ανήκε στον αγνοούμενο Αγρινιώτη.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, οι ελπίδες των οικείων του έσβησαν προ τριών ημερών, όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκε η σορός και επρόκειτο για τον 35χρονο Βαγγέλη Πρώιμο. Η σορός θα μεταφερθεί στην Ελλάδα αύριο με πτήση από Ολλανδία. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ενδεχομένως το Σάββατο, αλλά δεν είναι ακόμη οριστικό.

Ωστόσο, τα ερωτηματικά για τα αίτια θανάτου παραμένουν, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή κατέδειξε πως προκλήθηκε από πτώση.