Ανεπανάληπτο, αλλά... έγινε κι αυτό. Στο Άργος έγιναν έργα ασφαλτόστρωσης δρόμου, μόνο που η νέα άσφαλτος στρώθηκε... στον μισό δρόμο και μάλιστα στο μήκος του.

Όπως αναφέρει το argolika.gr, μετά το πέρας των εργασιών του ΟΤΕ, από τον δήμο Αργους – Μυκηναίων έστρωσαν άσφαλτο σε όλο το μήκος της οδού Γούναρη (από τον φούρνο του Τσαμπάση μέχρι το Αρχαίο Θέατρο), αλλά τούτο έγινε κατά το… ήμισυ. Από τη μια πλευρά! Η άλλη πλευρά του δρόμου παραμένει λακούβες και σημάδια από τα παλιά σκαψίματα.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, στο σημείο που γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του φρέσκου οδοστρώματος υπάρχει μια μικρή υψομετρική διαφορά, κίνδυνος για πεζούς και μοτοσικλετιστές.

Εντυπωσιακή, όμως ήταν και η απάντηση του δήμου Άργους-Μυκηναίων, ο οποίος με ανακοίνωσή του επιρρίπτει τις ευθύνες στην… κυβέρνηση

Συγκεκριμένα ο δήμος ανέφερε τα εξής:

«Το οδόστρωμα στην οδό Γούναρη είχε υποστεί καθίζηση από την μισή πλευρά και κατά μήκος του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι ανισόπεδο και να αποτελεί κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Η ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε αποκατέστησε την ομαλότητα του οδοστρώματος για την αποφυγή ατυχημάτων.

Δυστυχώς λόγω της συνεχούς μείωσης των κρατικών επιχορηγήσεων η οποία αγγίζει το 90% δεν υπάρχει δυνατότητα ολικής αποκατάστασης των κεντρικών οδών και ο Δήμος προσπαθεί με τα λιγοστά χρήματα που παίρνει από το κράτος να αποκαταστήσει ό,τι είναι δυνατόν. Ο συνεχής οικονομικός στραγγαλισμός των Δήμων από την κυβέρνηση έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Παρ' όλες τις δυσκολίες η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Πηγή: argolika.gr