Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων στην περιοχή "Τριάντειο", στην πόλη του Αιγίου.

Στο σημείο, σύμφωνα με το tempo24.gr, πήγαν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα, για την κατάσβεση της φωτιάς. Κοντέινερ παραδόθηκαν στις φλόγες, με τα αίτια της φωτιάς

Ασαφή παραμένουν τα αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Υπάρχουν πληροφορίες πως η φωτιά προκλήθηκε σε χόρτα και επεκτάθηκε σε διπλανό κοντείνερ αλλά και το αντίστροφο, δηλαδή να εκδηλώθηκε σε κοντέινερ και να επεκτάθηκε.

Συνολικά παραδόθηκαν στις φλόγες έξι κοντέινερ που έγιναν παρανάλωμα του πυρός και δύο αυτοκίνητα που ήταν παρατημένα στο σημείο.

Τρεις πυροσβέστες, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι οποίοι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν είναι σε κίνδυνο η υγεία τους. Ανάμεσά τους, πηγές αναφέρουν πως είναι και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αιγίου, Κώστας Γιαννόπουλος.

Συνεχίζουν ακόμα να καίνε κάποιες μικρές εστίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γίνει ακριβής καταγραφή των ζημιών.

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι από το σημερινό συμβάν, ενώ η δημοτική αρχή, σύμφωνα με το protionline.gr, ξεκινάει τις διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους, αφού μετά το σημερινό συμβάν.