Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη σύλληψη 55χρονου γνωστού επιχειρηματία του Βόλου, στην Κέρκυρα, για αποπλάνηση ανήλικης. Ο άνδρας φέρεται να είναι πάει διακοπές στο νησί μαζί με μια 14χρονη.

Το κορίτσι σώθηκε χάρη στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Το "ζευγάρι" τούς είχε τραβήξει την προσοχή και διακριτικά παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ήταν δύο καμαριέρες που έσωσαν την 14χρονη από το βιασμό, καθώς την άκουσαν να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση των στοιχείων του. Ωστόσο, στην πόλη του Βόλου το θέμα συζητείται ευρέως και λέγεται ότι πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία, που διατηρεί και σούπερ μάρκετ, είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί.

Ο 55χρονος φαίνεται πως είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν με τη συγκατάθεση και τη συνέργεια της μητέρας της μικρής. Ο 55χρονος επιχειρηματίας φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν άνεργη και φτωχή και δελεάζοντάς την με χρήματα και τρόφιμα αποσπούσε τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.