Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό της 60χρονης μητέρας 4 παιδιών εν ώρα εργασίας εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζωγράφου.

Η άτυχη υπάλληλος καθαριότητας άφησε την τελευταία της πνοή ενώ είχε βρισκόταν στην εργασία της για την αποκομιδή απορριμάτων.

Ολόκληρη η επιστολή του Δήμου Ζωγράφου

«Η εξηνταδυάχρονη Ντανιέλλα Πρελορέντζου εργαζόταν ως οδοκαθαρίστρια στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου. Μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, την Πέμπτη 29/06, η συγκεκριμένη υπάλληλος δούλεψε για πρώτη φορά την Παρασκευή 30/06, στις 6.30 π.μ μέχρι τις 9.30 π.μ συλλέγοντας τα σκουπίδια από τα καλαθάκια της λεωφόρου Παπάγου και η επόμενη βάρδια της ήταν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στις 12.01 π.μ προσήλθε στην εργασία της. Πριν ξεκινήσει να δουλεύει, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς η δήμαρχος και οι συνάδελφοι της. Θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Η διοίκηση του Δήμου θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας».