Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 34χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ο κατηγορούμενος προσέβαλε ως απολύτως άκυρη τη διαδικασία που κινήθηκε για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, ενώ υποστήριξε ότι έχουν παραβιαστεί θεμελιώδη δικαιώματά του. Ο 34χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και πατριός ακόμη τριών από τον πρώτο γάμο της γυναίκας του.

Καταμηνύθηκε τον Απρίλιο του 2016 από μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι βίασε και ασέλγησε στην κόρη της, σε δύο περιστάσεις το 2015. Η φερόμενη ως θύμα διέμενε από τον Σεπτέμβριο του 2014 στην οικία του διότι φοιτούσε σε σχολείο της πόλεως Ρόδου και η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικής φύσεως προβλήματα. Η οικογένειά του, όπως τόνισε απολογούμενος, συμπαραστάθηκε στην ανήλικη και την φιλοξενούσε, όπως έκανε εξάλλου με οποιονδήποτε συγγενή τους χρειαζόταν την βοήθειά τους.

Το ανήλικο κορίτσι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο ανήλικες κόρες του, ενώ την αντιμετώπιζαν σαν δικό τους παιδί. Όπως υποστήριξε, η ανήλικη άρχισε να έχει συναναστροφές με αγόρια συνομιλώντας μέσω Facebook και ο ίδιος την είχε επιπλήξει όταν διαπίστωσε η σύζυγός του ότι οι επικοινωνίες της είχαν χάσει το μέτρο και οι συνομιλίες της ορισμένες φορές ήταν απρεπείς. Η κατάσταση, όπως περιέγραψε, δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να επιστρέψει στην οικία της.

Η ανήλικη ισχυρίστηκε αργότερα, ότι ο κατηγορούμενος τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τις δύο κόρες του, ασέλγησε σε βάρος της χαϊδεύοντας την σε απόκρυφα σημεία του σώματος της, χωρίς να ξυπνήσουν οι κόρες του κι ότι αυτό επαναλήφθηκε ακόμη δύο φορές. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι την βίασε τον Απρίλιο του 2015, ενώ κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του, η οποία ούτε είδε ούτε και άκουσε τίποτε όπως είπε.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται, σύμφωνα με την οποία τις ημέρες εκείνες εργαζόταν σε βραδινή βάρδια από τις 7.30 π.μ. έως και τις 22.00. Διέψευσε ακόμη και τον ισχυρισμό της ότι δεν κατήγγειλε επί ένα έτος τα ανωτέρω διότι την απείλησε ότι θα αναρτούσε στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες. Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι καταγγελίες είναι παντελώς ψευδείς ενώ πιθανολογεί ότι ως στόχο έχουν την περιουσία της μητέρας του, που είναι εύπορη.

Πηγή: dimokratiki.gr