Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν για ακόμα μια Τετάρτη μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης προκειμένου να μην επιτρέψουν να διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός.

Όπως καταγγέλλουν τα μέλη του συντονισμού, από τις 14:30 η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά- Μπλίση έχει κλειδωθεί σε αίθουσα του ειρηνοδικείου.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του συντονισμού σήμερα πρόκειται να διενεργηθεί μεταξύ άλλων πλειστηριασμός κατοικίας 88 τ.μ. στην περιοχή Βότση στην Καλαμαριά.

Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές θα επιτρέψουν να διενεργηθεί πλειστηριασμός, που αφορά διεκδικήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη από την εργοδοσία.

«Μεταξύ των άλλων πλειστηριασμών που έχει να κάνει η κα Μπιλίση εκ μέρους της τράπεζας Πειραιώς είναι και ο πλειστηριασμός ενός σπιτιού 88 τ.μ. στην Καλαμαριά, το οποίο θέλουν να αρπάζουν για 27.000 ευρώ. Αυτή την πολιτική δεν θα την επιτρέψουμε να περάσει», ανέφερε το μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, Ηλίας Σμήλιος.