Την κόρη του Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου, διαψεύδει ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, αναφορικά με τις φωτογραφίες της οικογένειας Σμιθ από τις διακοπές της στους Αντίπαξους, οι οποίες δείχνουν την οικογένεια να μαζεύει σκουπίδια από παραλία του νησιού.

Ο δήμαρχος μιλώντας το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, είπε: «Στους Παξούς και στους Αντίπαξους υπάρχουν πάνω από 100 παραλίες μικρές και μεγάλες. Από αυτές τις παραλίες, η δεσποινίδα Σμιθ, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γεμίσουν με σκουπίδια».

Ο ίδιος τόνισε ότι «κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα πηγαίνω στους Αντίπαξους με ένα ταχύπλοο που έχει ο δήμος για να μεταφέρουμε σκουπίδια από ένα λιμανάκι που έχει εκεί, και ελέγχουμε και τις ακτές. Από τον περίπλου του νησιού δεν έχουμε συγκεντρώσει ποτέ πάνω από 6-7 σακούλες. Πώς είναι δυνατόν αυτή η κοπέλα, από μία παραλία, την οποία από τις φωτογραφίες δεν μπορώ ακόμη και εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα Παξών, να προσδιορίσω το πού είναι, να μάζεψε 22 σακούλες. Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο».

Δείτε το βίντεο του enikos.gr: