Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης,  πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Ιουνίου και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 Στο νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Παντελή Φιλιππίδη, εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

esth-1.png

 

esth-2.png

«Προτεραιότητα του νέου 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, είναι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την επιβίωση και το μέλλον του εμπορίου, επιδιώκοντας την ανάκαμψη και την επαναδρομολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον» επεσήμανε ο κ. Φιλιππίδης, δηλώνοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους-εμπόρους, οι οποίοι, παρά το πλήθος των προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, προσήλθαν στις κάλπες  να ψηφίσουν, ενδυναμώνοντας τη νέα Διοίκηση στο δύσκολο έργο και στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της. Σ’αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συλλογική συμμετοχή όλων των συναδέλφων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να λείπει κανείς».

" Επ’ευκαιρία των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε  την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, το Ψήφισμα της Πρωτοβουλίας των Φορέων της Περιφέρειας για τα αιτήματα του επιχειρηματικού κόσμου που σκοτώνουν το εμπόριο, όπως αυτά είχαν τεθεί στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ των Επιχειρηματικών και Κοινωνικών Φορέων της Βόρειας Ελλάδας η οποία εστάλη προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα, Πολιτικούς Αρχηγούς Κομμάτων, Βουλευτές, αρμόδιους Υπουργούς και Δημόσιους Φορείς.

Η παραπάνω προσπάθεια η οποία γίνεται με συλλογή υπογραφών από τους Έλληνες επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, συνεχίζεται και θα επεκταθεί σε όλη την Περιφέρεια", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΘ.