Υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος ανήλικης από την περιοχή της Κισσάμου εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 30χρονου Έλληνα και ενός 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Μαρόκου, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για μία 17χρονη, η οποία ερωτεύτηκε έναν 30χρονο και σύναψε σχέση μαζί του πριν από αρκετούς μήνες. Αυτό τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν και το λάθος της. Ο 30χρονος μαζί με έναν 31χρονο Μαροκινό έβγαλαν στο… κλαρί την νεαρή κοπέλα.

Μάλιστα, ο ένας έβρισκε την πελατεία σε Κίσσαμο Χανίων και σε Ηράκλειο και ο δεύτερος την οδηγούσε στους πελάτες έναντι χρηματικού ποσού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αρχή έγινε τον περασμένο χρόνο με τους δύο άνδρες να εκδίδουν την 17χρονη περιστασιακά στο Ηράκλειο, ενώ από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο την εξέδιδαν κατ’ επανάληψη στα Χανιά.

Η νεαρή κοπέλα βρήκε την δύναμη και πέρασε χθες το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Κισσάμου όπου και κατήγγειλε τους δύο άνδρες. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν.