Το γραφείο του Εισαγγελέα Πρέβεζας, με την παρουσία του δικηγόρου τους, επισκέφθηκαν το πρωί συγγενείς της άτυχης 45χρονης από το Καναλάκι που το πρωινό της Παρασκευής 16/6 βρέθηκε κρεμασμένη. Ο συνήγορος της οικογένειας, έκανε παράσταση πολιτικής αγωγής και ζήτησε τη διενέργεια ανάκρισης προκειμένου να διερευνηθούν αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που οδήγησαν την 45χρονη σ’αυτή την πράξη.

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ο δικηγόρος Απόστολος Τάσσης δήλωσε: "Ο πατέρας και τα αδέρφια της Ζωης εμφανίστηκαν σήμερα στο κύριο Εισαγγελέα και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Μία υγιης μητέρα 45 ετών εχοντας βαλει το ξυπνητήρι της για να πάει για δουλειά το επόμενο πρωί, βρέθηκε απαγχονισμένη στον κήπο του σπιτιού της. Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι αρκετό για τους οικείους της για να επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η αστυνομία και η εισαγγελία ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους περιβάλλονται από την εμπιστοσύνη μας και γνωρίζουν ότι βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ παρακινδυνευμένο και άστοχο να δίνουμε στοιχεία της υπόθεσης. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε να μη διαδίδονται πράγματα τα οποία δεν είναι διασταυρωμένα και ανυπόστατες ειδήσεις οι οποίες πληγώνουν.

Η υπόθεση αυτή κρύβει πολύ πόνο. Πίσω από αυτό το θάνατο κρύβεται μία ανθρώπινη ιστορία σαν αυτές που ίσως να κρύβονται σε πολλά ελληνικά σπίτια. Η ενδοοικογενειακή βία όπου κι αν εκδηλώνεται είναι μια μάστιγα μη αποδεκτή για μια κοινωνία οργανωμένη και πολιτισμένη. Γι' αυτό ζητούμε από οποιονδήποτε γνωριζει κάτι, το παραμικρό γι αυτή την υπόθεση, να μιλήσει. Να εμφανιστεί και να πει την αλήθεια για να προστατέψει ότι έμεινε να προστατευτεί. Αν κάποιος γνωρίζει και δεν μιλάει σημαίνει ότι συγκαλύπτει ένα πρόβλημα που πριν από λίγο καιρό πήρε το όνομα του άτυχου Γιακουμάκη.

Πηγή: prevezabest