Αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον Αντιδήμαρχο Φυλής Μιχάλη Οικονομάκη, να κρατάει όπλο εντός σχολικού χώρου

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε γλέντι στα Άνω Λιόσια και ήρθε στο προσκήνιο μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Στη φωτογραφία φαίνεται να υπάρχουν μπροστά του και μικρά παιδιά, ενώ ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε πως βρισκόταν σε μία γιορτή Κρητών, σε έναν αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο, και έριξε δύο μπαλωθιές, όπως προστάζει το κρητικό έθιμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν κινδύνευσε κανείς.

«Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια για να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου -δεν βρισκόταν μέσα στον κόσμο- υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι μου που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί ως έθιμο. Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δύο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονομάκης.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr