Σε φυλάκιση 7 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο άνδρας που φώναξε "πού είναι ο Παύλος σου;" στη Μάγδα Φύσσα κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Φεβρουάριο. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα το Ζ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κήρυξε ένοχο τον -όπως αυτοπροσδιορίστηκε χρυσαυγίτη για τα αδικήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και για προσβολή μνήμης νεκρού, μετά από μήνυση της οικογένειας, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε πως αυτός ήταν ο άνδρας που φώναξε "Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;" ενώ στη δικαστική αίθουσα γίνονταν επεισόδια μετά από εισβολή αντιεξουσιαστών οι οποίοι ζητούσαν να μπουν

Ο ίδιος ο νεαρός κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία και μίλησε για στοχοποίηση των 'χρυσαυγιτών" : "Έχω πάει και άλλες μέρες στη δίκη. Δεν είχα καμία διαφορά. Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ... όταν άρχισαν οι χειρονομίες, φόρεσα το κασκόλ μου και ξεκίνησα να φύγω".

Κατά την έξοδό του, ο κατηγορούμενος κατευθυνόμενος στο αρμόδιο τμήμα για την άσκηση έφεσης, ανέφερε στις κάμερες: "Δεν χλεύασα κανέναν. Υπάρχει και δεύτερος βαθμός".