Την ενοχή του παραδέχθηκε ο νεαρός που στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 σε κατάσταση αμόκ είχε δολοφονήσει με μαχαίρι την ηλικιωμένη γιαγιά του, έναν γείτονα και είχε τραυματίσει την σύζυγο του γείτονα.

"Είμαι ένοχος, σκότωσα τη γιαγιά μου και τον γείτονα", είπε σήμερα σε δικαστές και ενόρκους

Ο τότε 18χρονος δράστης παραδέχθηκε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και βρισκόταν εκτός εαυτού. "Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου" είπε στην απολογία του. "Τους έβλεπα όλους ως εχθρούς".

Ο νεαρός ζούσε στον Μώλο του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με την γιαγιά του, αφού η μητέρα του είναι μπλεγμένη στον κόσμο των ναρκωτικών και ο πατέρας μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Πρωτόδικα το δικαστήριο του Καρπενησίου του είχε επιβάλει 20 χρόνια και 8 μήνες κάθειρξης αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεβηφικής ηλικίας και του μειωμένου καταλογισμού.

Η απόφαση του εφετείου σήμερα ήταν 20 χρόνια κάθειρξη ενώ αφαιρέθηκαν οι 8 μήνες λόγω διαγραφής των αδικημάτων της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Του αναγνωρίστηκαν πάντως τα ίδια ελαφρυντικά. Sύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη, σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Πηγή: tvstar.gr