Τις δυνάμεις τους προκειμένου να αντιδράσουν στον "σταγγαλισμό" των επιχειρήσεων τους, ενώνουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης.

"Ενώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας – ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ", αυτό είναι το μήνυμα της προσπάθειας που ξεκινάει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος προς όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης.

Παράλληλα ο ΕΣΘ καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή, καθώς και τους Αντιπροσώπους στη Δευτεροβάθμια Οργάνωση (Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.).

"ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  και ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ FUNDS.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν.4335/2015 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ- ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 32 ΚΥΡΙΑΚΕΣ

 Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 συνέρχεται η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στις 19.30, με θέμα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, με Κεντρικό Ομιλητή την Δικηγόρο κα Αριάδνη Νούκα  καλώντας  όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

  Ταυτόχρονα, την Τρίτη 20 Ιουνίου και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 διεξάγονται Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή, καθώς και τους Αντιπροσώπους στη Δευτεροβάθμια Οργάνωση (Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.), στην οποία ανήκει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν, την Τρίτη 20 Ιουνίου και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 από 09:00 έως 21:30 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλ.Μοριχόβου 1 – Λαδάδικα, 5ος όρ.)

 Τις ίδιες ημέρες Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 (από 09:00 έως 21:30) και  Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 (από 09:00 έως 21:30), ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ΚΑΛΕΙ   όλες  τις Εμπορικές Επιχειρήσεις να συμμετέχουν με την υπογραφή τους σε Ψήφισμα Ελλήνων Επιχειρηματιών και Ελεύθερων Επαγγελματιών, ενώνοντας όλοι μαζί τη φωνή μας  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΘ.