Εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση της παλιάς γέφυρας Γαλλικού, στη Δημοτική Κοινότητας Νέας Μαγνησίας θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή, ενώ θα υπάρχουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας της Τροχαίας.

Οι εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου, εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Δέλτα» και στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει ο δήμος Δέλτα με την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Ξεκίνησε και για το 2017 το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου μας. Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο, όπου χρειάζεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Καταφέραμε μέχρις στιγμής να αποκαταστήσουμε οδικά τμήματα πυκνής κυκλοφορίας που είχαν να ασφαλτοστρωθούν επί χρόνια, όπως η οδός Κομνηνών στη Σίνδο ή η αγροτική οδός προς το αλιευτικό καταφύγιο του Λουδία, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο, πάντα καιρού επιτρέποντος, προχωράμε στην ασφαλτόστρωση της παλιάς γέφυρας του Γαλλικού», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Σίνδου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Δέλτα. Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δήμου Δέλτα», ενώ θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μαγνησίας (εντός Ιουνίου) και έπονται σε Χαλάστρα, Καλοχώρι και Διαβατά.

«Συνεχίζουμε το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου του Δήμου Δέλτα με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους συνδημότες μας για την υπομονή που δείχνουν στη μικρή ταλαιπωρία που υφίστανται κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης του κάθε δρόμου», δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ευ. Βαμβάκος.