Κυριολεκτικά στο χείλος του θανάτου έφτασε ένας πατέρας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, προκειμένου να πείσει τον γιο του να κόψει τα ναρκωτικά, αφού έλαβε εν γνώσει του υπερβολική δόση ηρωίνης.

Όπως γράφει το protothema.gr, 45χρονος Sergey Gnatovskiy εξοργίστηκε τόσο πολύ όταν ανακάλυψε τα ναρκωτικά του ηρωινομανή γιου του, Maykl, μέσα στο σπίτι, που θόλωσε το μυαλό του. Τρελαμένος από την ανησυχία και γνωρίζοντας από εμπειρία ότι, οτιδήποτε κι αν έλεγε στον 23χρονο, δεν θα κατάφερνε να τον πείσει να κόψει την ολέθρια αυτή ουσία, αποφάσισε να του δώσει ένα γερό μάθημα.

«Του είχα πει ότι, αν δεν σταματούσε, θα άρχιζα κι εγώ να παίρνω ηρωίνη. Προσπάθησα να τον στείλω σε κέντρο απεξάρτησης. Μου υποσχέθηκε ότι θα πήγαινε, αλλά μερικές μέρες μετά βρήκα ξανά ναρκωτικά μέσα στο σπίτι», εξήγησε ο Sergey Gnatovskiy στη New York Post.

Όσο παράτολμο και επικίνδυνο κι αν ήταν το κόλπο του ρωσικής καταγωγής Νεοϋορκέζου, φαίνεται πως «ταρακούνησε» για τα καλά τον Maykl, ο οποίος βρήκε τον πατέρα του σε κωματώδη κατάσταση στο πάτωμα του σαλονιού τους και κάλεσε ασθενοφόρο.

«Βλέποντάς τον έτσι, κατάλαβα ότι πρέπει να μπω στο κέντρο. Παίρνω ναρκωτικά από 15 ετών. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι», λέει ο Maykl, που στο παρελθόν έχει και ο ίδιος «φλερτάρει» με τον θάνατο αναρίθμητες φορές.

Πηγή: protothema.gr