Να καταθέσει μήνυση εναντίον της δασκάλας του 7χρονου γιου της  αποφάσισε μία μητέρα στο Ηράκλειο, αφού σύμφωνα με όσα της περιέγραψε ο μικρός μαθητής η δασκάλα του τον κλείδωσε στην τάξη μέχρι να ολοκληρώσει την εργασία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Ηρακλείου τη Δευτέρα, όταν ο 7χρονος και ένας ακόμη συμμαθητής του δεν ολοκλήρωσαν εγκαίρως τη εργασία τους και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η δασκάλα τους για να τους τιμωρήσει τους κλείδωσε στην τάξη μέχρι να την ολοκληρώσουν.

Το αγοράκι που έμεινε στην τάξη για περίπου δύο ώρες, χωρίς διάλειμμα, γυρνώντας σπίτι εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στους γονείς του. Η μητέρα του, αφού πήγε στο σχολείο και επιβεβαίωσε το περιστατικό, κατέφυγε στην Αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της δασκάλας.

Μετά την καταγγελία των γονιών η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης διενεργεί έρευνα για το περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή,  δήλωσε στο Flashnews.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Τερζάκης .

Αξίζει να σημειωθεί πως η δασκάλα αρνείται το περιεχόμενο της καταγγελίς και κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

Πηγή: flashnews.gr