Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 9:00 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου Θεσσαλονίκης καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια, για τη συλληφθείσα, η οποία διώκεται για την κατάληψη του Οργανοτροφείου τον Ιούλιο του 2016 στην περιοχή της Τούμπας.

Την ίδια ώρα μέλη Λαϊκής Συσπείρωσης θα πραγματοποιήσουν παράσταση αλληλευγγύης για την εκδίκαση ποινικής υπόθεσης δύο ατόμων από το Ωραιόκαστρο.

Ακόμη, στις 12:30 θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, εργαζόμενοι στο τμήμα της Αρχαιολογίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την απόλυση συναδέλφων τους.

Τέλος, στις 15:30, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Αυτή την Τετάρτη, οι συμβολαιογράφοι θα διενεργούνται κανονικά οι πλειστηριασμοί κατοικιών για τις οποίες το ύψος του ποσού εγγραφής κατάσχεσης είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ, με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ σύμφωνα με την συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.