Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο που έχει καταγράψει τη βία που ζούσε μια 14χρονη στην Κρήτη για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα χέρια του 56χρονο πατέρα της.

Στο βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος ο 56χρονος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια, φαίνεται ο πα-τέρας να δέρνει ανηλεώς την κόρη του με χαστούκια και κλωτσιές.

Το τέλος στη φρίκη που ζούσε το νεαρό κορίτσι μπήκε όταν η μητέρα του αποφάσισε να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα του.

Οι εφιαλτικές διαστάσεις της κακοποίησης αποκαλύφθηκαν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο πατέρας χτυπούσε την κόρη με γρονθοκοπήματα, την έδερνε με ξύλινη ράβδο, το κορίτσι έφερε εκχυμώσεις στο σώμα, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, ακόμα και κοντά στα μάτια.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 56χρονος κακοποιούσε για 18 χρόνια τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την υπόθεση όταν όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο πατέρας, ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.