Από τοστιέρα, καφετιέρες, μέχρι και τυρόπιτες "ξάφρισε" ένας 29χρονος στον Τύρναβο, ο οποίος διέρρηξε το κυλικείο ποδοσφαιρικού γηπέδου της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 29-04-2017 έως 02-05-2017, ο 29χρονος διέρρηξε κυλικείο αθλητικών εγκαταστάσεων και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο ηλεκτρονικές συσκευές μείξης και αναπαραγωγής ήχου, δύο μηχανές του καφέ, μία τοστιέρα, διάφορα ποτήρια, καθώς και είδη τροφίμων και ποτών.

Στο πλαίσιο της έρευνας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία 22χρονου, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, στην οικία του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία εργαλεία (δραπανοκατσάβιδα) και ένα ποδήλατο, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, στον οποίο θα υποβληθεί η σε βάρος του 29χρονου σχηματιζόμενη δικογραφία.