Για την πορεία των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, η οποία όπως τονίζει τους δικαίωσε, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης.

"Για τους δύσπιστους, τους μυθομανεις, τους ψευτοσυνδικαλιστες-καιροσκόπους τους απαντάμε :

Εμείς αγωνιστήκαμε μαζί με τους εργαζόμενους και δικαιωθήκαμε.

Μαζί με εμάς και όσοι διαφωνούσαν και μας λοιδορούσαν.

Συνάδελφοι απο αυριο αρχίζει ο πραγματικός αγώνας της εργασίας και της μελοντικης επιβίωσης των εργαζομένων. Πλέον αντίπαλος μας ειναι ο εργοδότης μας ο οποίος ζητάει εργαζόμενους σε συνθήκες γαλέρας για να έχει όφελος.

Αντίσταση και πάλη υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των ελεύθερων διαπραγμάτευσεων των συμβάσεων εργασίας και της εργασίας τους...", τονίζει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Τσερμενίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πρόκειται να έχουν τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, για να συζητήσουν τις θέσεις τους για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη.  Ο κ. Σπίρτζης θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ώστε την Παρασκευή να συμμετάσχει σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Εγνατία Οδός για θέματα μεταφορών, στη ΔΕΘ.