Εργασίες για την επισκευή του μειωτή πίεσης πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, από συνεργεία της ΕΥΑΘ, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη και να επανέλθει η υδροδότηση στα νοικοκυριά.

Όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, από τις 11 μ.μ , έως τις 5 π.μ. της 25ης Μαΐου 2017, θα γίνουν εργασίες λόγω επισκευής μειωτή πίεσης διατομής Φ500 στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας, στην Κάτω Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα εμφανιστούν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης Μαρτίου, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Όλγας και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργεί ο μειωτής πίεσης, ήδη εμφανίζονται διαρροές και επομένως προβλήματα υδροδότησης στις παραπάνω περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίες σταδιακά στη διάρκεια της ημέρας αποκαθίστανται».