Νέο βίντεο με το αυτοκίνητο του αγγειοχειρουργού τη μοιραία νύχτα της εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής, που βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Χαλκιδικής ήρθε στην δημοσιότητα.

Στο video, που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές και παρουσιάζει το enikos.gr, φαίνεται ο 38χρονος γιατρός να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Κική Πακιρτζίδου, σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της Realnews, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στον συγκεκριμένο κάδο να πέταξε ο κατηγορούμενος τα ρούχα της άτυχης Ντιάνας, μετά τη δολοφονία, προκειμένου να εξαφανίσει πιθανό γενετικό υλικό.

Στο οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ο γιατρός λίγες ώρες μετά το ραντεβού του με τη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο, εγκαταλείπει την εφημερία, μπαίνει στο αυτοκίνητό του και ακολουθεί μια περίεργη πορεία μέχρι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της 36χρονης, όπως προκύπτει άλλωστε και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό του. Ο ειδικευόμενος γιατρός υποστηρίζει ότι ήθελε να πάει μια βόλτα, ωστόσο οι αιτιάσεις του δεν φαίνεται να πείθουν τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Realnews, σύμφωνα με το υλικό, στις 22:37 της 26ης Απριλίου,ο 38χρονος φαίνεται να κατευθύνεται στο όχημά του που είχε σταθμεύσει απέναντι από το Ιπποκράτειο. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Ο ίδιος δικαιολόγησε την κίνησή του αυτή στην ανακρίτρια λέγοντας πως ήθελε να μεταφέρει άπλυτα ρούχα. Στις επίμονες ερωτήσεις της δικαστικού, όμως γιατί δεν τα μετέφερε εξαρχής φαίνεται ότι υπέπεσε σε ανακρίβειες. Ο ειδικευόμενος ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να τα μεταφέρει γιατί κρατούσε σακούλες με τρόφιμα και αναψυκτικά. Στο βίντεο, ωστόσο εμφανίζεται να κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό σακίδιο.

Στη συνέχεια, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και κατευθύνεται προς τη Χαλκιδική. Ώρες μετά οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την κίνηση του οχήματος σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Θεσσαλονίκης. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής στις 04.01 τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου ο αγγειοχειρουργός σταματά το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και ρίχνει κάποιο αντικείμενο σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Όπως προαναφέραμε, η αστυνομία και η οικογένεια αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το «αντικείμενο» αυτό να είναι τα ρούχα του θύματος.

Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης μεσίτριας βρέθηκε γυμνό σε προχωρημένη σήψη, σε δασώδη περιοχή της Χαλκιδικής.

Δείτε το βίντεο του enikos.gr (το επίμαχο σημείο όταν το ρολόι δείχνει 04:01:25):