Το είπαν και το έκαναν τα παιδιά του Φιλοζωικού Συλλόγου «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου» τα οποία και έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην περιοχή "Αλώνια" με τη διοργάνωση του 2ου αγώνα "Τρέχω με το σκύλο μου". Η διοργάνωση εξελίχτηκε σε μια μεγάλη συνάντηση συμπολιτών κάθε ηλικίας με "κοινό τόπο" την αγάπη τους για τους σκύλους, οι οποίοι πέρα από μια ευκαιρία να απολαύσουν τον περίπατό τους σε μια ηλιόλουστη ημέρα συμμετείχαν σε μια σειρά αγώνων μαζί με τα ζωάκια τους.

Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε στις 10 το πρωί, ενώ οι συμμετέχοντες σκύλοι χωρίστηκαν σε κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους από τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Η συμμετοχή στο "Τρέχω με το σκύλο μου" ήταν αρκετά υψηλή χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα, καθώς όλα τα σκυλιά έδειξαν την καλύτερη συμπεριφορά τους και υπάκουσαν σε όλα τα παραγγέλματα που δόθηκαν από τους διοργανωτές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι αρκετών καταστημάτων και εταιρειών παροχής τροφών και άλλων ειδών για τα ζώα οι οποίοι προσέφεραν λιχουδιές στα σκυλιά που έλαβαν μέρος αλλά και πολλά δώρα στους νικητές.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πολλά μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου είχαν μαζί τους και πολλά αδέσποτα σκυλάκια που τα μάζεψαν από τον δρόμο και τα διέθεταν για υιοθεσία, ενώ υπήρξε και Bazaar με διάφορα είδη, όλα από προσφορές εθελοντών, τα έσοδα του οποίου καθώς και των συμμετοχών, θα διατεθούν για στειρώσεις, περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων αδέσποτων, εμβολιασμούς, φάρμακα, τροφές.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Α κατηγορία

1. Stick Εφραιμίδης Αγησίλαος
2. Rocky Ματαλώνης Σόλωνας
3. Ιρης. Μάτσα Θάλεια

Β Κατηγορία

1. Marzi Αλεξανδρής Νικήτας
2. Kira Κωνσταντίνα
3. Spark Χρυσαφούδης Χρήστος

Γ κατηγορία

1. Tzafar Κελεσίδης Ανέστης
2. Ερμής.Μπακάλης Αλέξανδρος
3. Ήρα. Αυτουμτσής Γιώργος

Δείτε το υλικό από το politesoraiokastrou.gr: