Ιδέα δεν είχε από... σκηνοθεσία ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στα Τρίκαλα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας με λεία όση ήταν και τα... χρέη που δεν είχε να πληρώσει! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ξεσκέπασαν μέσα σε λίγη ώρα και του έβαλαν χειροπέδες.

Ο 45χρονος πράκτορας, σύμφωνα με το protothema.gr, τηλεφώνησε το βράδυ Δευτέρας στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ισχυρίστηκε ότι δύο άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά εισέβαλαν στο πρακτορείο του, τον χτύπησαν και του άρπαξαν με την απειλή πιστολιού ένα τσαντάκι που περιείχε 10.000 ευρώ. Δεν υπολόγισε, όμως, ότι τα γύρω καταστήματα είχαν κάμερες ασφαλείας κι ότι οι αστυνομικοί θα εξέταζαν το υλικό που κατέγραψαν.

Στα πλάνα από την ώρα που υποτίθεται ότι έγινε η ληστεία,όπως αναφέρει το protothema.gr, δεν φαίνεται να μπαίνουν ή να βγαίνουν από το πρακτορείο ληστές. Έτσι, μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο πράκτορας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε οφειλές που δεν μπορούσε να εξοφλήσει και γι' αυτό κατήγγειλε την υποτιθέμενη ληστεία. Ο 45χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση αρχής.