Η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού συνεχίζεται... και με τη βούλα! Πριν λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ έλαβε και τυπικά την απόφαση συνέχισης της επίσχεσης εργασίας, έως ότου καταβληθούν στο προσωπικό του ΟΑΣΘ τα δεδουλευμένα δύο μηνών και το υπόλοιπο δώρο Πάσχα.

Την απόφαση είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης, από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, επαναλαμβάνοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν θα επιστρέψουν στην δουλειά εάν δεν πληρωθούν (Διαβάστε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία για τη λήψη δανείου για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων, ωστόσο αυτή απαιτεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε, με απόφαση των εργαζομένων, η πόλη θα μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία.

Το Δ.Σ. θα συνεδριάζει κάθε ημέρα και σε περίπτωση που προκύψουν νεά δεδομένα σχετικά με την πληρωμή θα επανεξετάσει την απόφασή του. Μέχρι τότε θα συνεχιστεί η επίσχεση εργασίας.