Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΑΣΘ: Δεν σταματάμε την επίσχεση – Μας στέλνουν σαν πρόβατα στη σφαγή (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην εργασία του ακόμα και αν η επίσχεση εργασίας κριθεί παράνομη και καταχρηστική απέκλεισε μιλώντας στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου και τη σύσκεψη που πραγματοποιείται για το θέμα, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας κάλεσε τους εργαζομένους ως ένδειξη καλής θέλησης.

“Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε ως δείγμα καλής θέλησης, αν δεν είχε προχωρήσει τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μας η διοίκηση του ΟΑΣΘ”, απάντησε ο κ. Τσερμενίδης, τονίζοντας πως ο ΟΑΣΘ ως Ιφιγένεια θυσιάζει τα παιδιά του.

“Σήμερα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα και στις 6 Ιουνίου αγωγές”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Πάμε στη δουλειά και μας φτύνουν , μας επιτίθενται και η διοίκηση του ΟΑΣΘ πληρώνει τις υποχρεώσεις και τους μετόχους και αφήνει τους εργαζόμενου σαν πρόβατα στη σφαγή”.

Νωρίτερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Τσερμενίδης ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν η επίσχεση εργασίας κριθεί παράνομη και καταχρηστική, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν 50 εργαζόμενους εκ του συνόλου, έτσι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κανονικά.

Νόμιμη κρίθηκε η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.