Μήνυμα προς τους συναδέλφους του που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στέλνει και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα όπου συμμετείχε στη συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Τσερμενίδης έγραψε: 

"Συνεχίζουμε, δεν μας φοβίζουν οι αγωγές και οι πιέσεις των εργοδοτών με την προσπάθεια τους για Απεργοσπατικο μηχανισμό... με Ασφαλιστικά Μέτρα και Αγωγές...

Κανένας εργαζόμενος δεν τους ακολούθησε.

Μπράβο σε ολους που είπαν ΟΧΙ ρε για τους εργαζόμενους και τους Πολίτες για ενα καλύτερο αυριο για τους Πολίτες...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ".

Επίσης, ενόψει και της σημερινής απεργίας, σχολίασε ότι "η ευθύνη ανήκει στους Αυτούς που ασκούν Πολιτική και ΟΧΙ σε όσους επιβιώνουν απο αυτήν....".

Το μήνυμα του κ. Τσερμενίδη:

Συνεχίζουμε.....

Με Δύναμη και αγωνιστική διάθεση μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ για τους εργαζόμενους και τους Επιβάτες.
Για τους εργαζόμενους στον Οργανισμό σκοπός και ο στόχος ειναι η σωστή συγκοινωνία στο Νόμο μας και η αξιοπρέπεια τους.
Κανένας εργαζόμενος χωρίς μισθό, κανένας άνεργος Πολίτης στην Χώρα μας..
Η ευθύνη ανήκει στους Αυτούς που ασκούν Πολιτική και ΟΧΙ σε όσους επιβιώνουν απο αυτήν....
Εμείς απλα Συνεχίζουμε τους Αγώνες και την προσπάθεια για ενα καλύτερο Αυριο για τους εργαζόμενους και μέσα απο τους αγώνες για τους Πολίτες.....

Καλή Δύναμη...

Σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετάσχουν στην πορεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συνδικάτου για να εκτιμήσει τα όσα συνέβησαν στη χτεσινή συνάντηση. 

Σήμερα εκδικάζονται επίσης τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, ώστε να κηρυχθεί παράνομη η επίσχεση εργασίας.