Τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας αύριο Τρίτη, από τις 9.30 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια ενός επιβάτη και δυο εργαζομένων της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Η κηδεία του άτυχου επιβάτη Μικρόπουλου Δημήτρη τελέστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία εκπροσώπων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι εξόδιες ακολουθίες των δυο μελών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα τελεστούν αύριο, του Ματθαίου Καλόπουλου στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νίκαιας, ενώ στις 10:00 το πρωί η κηδεία του Αριστείδη Καλαμπαλίκη στην Λάρισα στο νέο νεκροταφείο Μεζούρλου.

Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων του βασικού άξονα, περιφερειακών γραμμών, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου (συν ορισμένα δρομολόγια από και προς αεροδρόμιο), καθώς και των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο - Πάτρα.

Εις μνήμην των αδικοχαμένων εργαζομένων κηρύχθηκε τριήμερο πένθος σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες.