Διακόπτεται η κυκλοφορία στον Κόμβο Λαχαναγοράς – Πώς θα κινούνται τα οχήματα

|
THESTIVAL TEAM

Εργασίες στον κυκλικό κόμβο Κ 16 (Κόμβος Λαχαναγοράς) θα εκετελεστούν από την Πέμπτη 18 Μαΐου και συνολικά για 14 ημέρες, στα πλαίσια του έργου της Π.Κ.Μ. «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Α.Θ.Ε και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται εντός του κυκλικού κόμβου Κ16.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.
– Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το ανατολικό τμήμα της οδού Πόντου (κεντρική αγορά Θεσ/νίκης) μέσω του ισόπεδου κόμβου της Συμμαχικής οδού με την τοπική οδό.
– Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Ευκαρπία, Καλοχώρι, Κεντρική αγορά Θεσ/νίκης και την οδό Πόντου (ανατολικό τμήμα), μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.
– Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Περιφερειακή οδό ρεύμα πορείας προς ανατολικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου, μέσω της οδού Πόντου (ανατολικό τμήμα), της τοπικής οδού, του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής οδού – Παράπλευρης αυτής – Συμμαχικής οδού και την παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.
– Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Αθήνα συνεχίζει να διεξάγεται μέσω του προσωρινού κλάδου προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.