Άφαντος παραμένει εδώ και περίπου δύο μήνες ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος τους.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας μίλησε στο «Kapa-News» της Κατερίνης και αποκάλυψε ότι στο στο δικαστήριο της Τετάρτης (17/5), όπου δικάζεται η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου, πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ξανά η ίδια.

«Το μόνο νεότερο που έχουμε είναι ότι στις 17 Μαΐου δικάζεται η αίτηση εκτέλεσης ποινής και παρά την απεργία ο γραμματέας δεν θα απεργεί, οπότε θα ξεκινήσει κανονικά στις 9 το πρωί. Η προτροπή μου είναι να παραστεί η γυναίκα του Αρτέμη Σώρρα στο δικαστήριο. Είναι μάνα 4 παιδιών, το μικρότερο 8 ετών. Παρά τις συνεχείς επικοινωνίες δεν θα είναι πιθανότατα. Ομως δεν μπορώ να το αποκλείσω να πάει. Είναι μειονέκτημα ότι είναι φυγόποινοι.

Με εμπιστεύεται ο Αρτέμης Σώρρας. Μέχρι την κλήση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστεί. Ας κατορθώσει η ελληνική Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και μετά βλέπουμε για τον Σώρρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νουλέζας.