Βόλος: Του έκοψαν το χέρι για να του σώσουν τη ζωή

|
THESTIVAL TEAM

Στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται σαραντάχρονος από το Στεφανοβικείου που είχε υποστεί ατύχημα από διαλογέα αμυγδαλών. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προβούν σε ακρωτηριασμό του δεξιού χεριού του.

Υπενθυμίζεται οτι προχθές το μεσημέρι ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, μετέβη σε μονάδα επεξεργασίας στο Στεφανοβίκειο, προκειμένου να προχωρήσει σε διαλογή των αμυγδάλων που είχε περισυλλέξει από τα κτήματα της μητέρας του κι αφού εναπόθεσε τους καρπούς στο μηχάνημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το χέρι του εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα διαλογής.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν ένας ακόμη παραγωγός,
ο οποίος μόλις άκουσε τον 40χρονο να καλεί σε βοήθεια και αντιλήφθηκε τι συνέβη, έθεσε εκτός λειτουργίας το μηχάνημα και προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει, καλώντας τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βελεστίνου.

Ωστόσο ο 40χρονος μεταφέρθηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.
Η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Οι γιατροί αν και προσπάθησαν να σώσουν το χέρι του, δεν τα κατάφεραν και υποχρεώθηκαν να το ακρωτηριάσουν. Ο άτυχος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.