Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Σπάρτης – Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι βιολογική μητέρα του δεύτερου παιδιού που μεγάλωνε με τους τσιγγάνους

|
THESTIVAL TEAM

Μια γυναίκα πήγε στην αστυνομία και είπε ότι είναι η βιολογική μητέρα, του ενός από τα δύο παιδιά, που βρέθηκαν να μεγαλώνουν με οικογένειες τσιγγάνων, στη Σπάρτη.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η γυναίκα αύριο, αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή, τα όσα υποστηρίζει, καθώς επίσης και να γίνουν στη γυναίκα εξετάσεις DNA για να διαπιστωθεί αν λέει την αλήθεια.

Αν ισχύουν πάντως, τα όσα υποστηρίζει, επαληθεύονται αυτά που είπαν μέσω της δικηγόρου τους Γιάννας Παναγοπούλου, οι τσιγγάνοι που μεγάλωναν το παιδί στη Σπάρτη.

Θυμίζουμε ότι και για το άλλο παιδάκι που μεγάλωνε επίσης στη Λακωνία σε οικογένεια τσιγγάνων, εμφανίστηκε μία γυναίκα ως βιολογική μητέρα του και μάλιστα, μετά από εξετάσεις DNA που έγιναν, βγήκε ότι όντως, είναι εκείνη που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.