300.000 ευρώ ετησίως για ενοίκιο κτιρίου της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη!

|
THESTIVAL TEAM
Συνεχίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να δίνει αλόγιστα χρήματα για την ενοικίαση κτιρίων της ΕΛΑΣ, παρά τις δύσκολες ώρες που παιρνούν όλοι οι πολίτες εξαιτίας της κρίσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενοικίαση κτιρίου στη Θεσσαλονίκη έναντι 300.000 ευρώ ετησίως…
Πρόκειται για το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατσιμίδη, που στεγάζεται σε ιδιωτικό μισθωμένο κτίριο που κοστίζει ετησίως περισσότερα από 300.000 ευρώ.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Αξιωματικών – Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής Μακεδονίας ανέλαβε πρωτοβουλία και προτείνει τη μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης με σκοπό να μειωθεί το κόστος, αλλά και να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει με την ασφάλεια της υπηρεσίας και των οχημάτων.
Σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Κίνηση Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων επισημαίνει πως “οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή, με αυξημένο κίνδυνο ασφαλείας τους, ενώ υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων. Για τους παραπάνω λόγους και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η πατρίδα μας, προτείνουμε να παραχωρηθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο αναγκαίος χώρος στέγασης της ΔΑΕΘ σε ένα από τα υπάρχοντα στρατόπεδα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης”.
Όπως αναφέρει η Κίνηση στην ανακοίνωσή της “με την προαναφερόμενη παραχώρηση, αφενός η ΔΑΕΘ θα εξασφαλίσει μόνιμο και λειτουργικό χώρο και αφετέρου θα εξασφαλιστεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό από τον κρατικό προϋπολογισμό”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.