Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: “Βρ@@α πάρε την πιπίλα από εδώ! Πάρε τον πο@@λο!” φώναζε η νταντά στο βρέφος!

|
THESTIVAL TEAM

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την νταντά, που κακοποιούσε το 19 μηνών βρέφος στη Θεσσαλονίκη (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο πατέρας του βρέφους και δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης μιλώντας στο protothema.gr υποστήριξε ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα αντιλήφθηκε τις αλλαγές στην συμπεριφορά της μικρής κόρης του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 19 μηνών κοριτσάκι είχε βίαιη συμπεριφορά, χαστούκιζε τον ίδιο, ήταν μονίμως αγέλαστο, δεν κοιμόταν τα βράδια και είχε υπερένταση.

Έτσι, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος ρώτησε την νταντά πώς έγινα οι γρατζουνιές στο σώμα του παιδιού. Εκείνη ισχυρίστηκε ότι τις γρατζουνιές τις προκάλεσε από μόνο του το παιδί επειδή έχει… μακριά νύχια!

Ο κ. Αντωνιάδης δηλώνει πως έχει στα χέρια του μία ηχογράφηση 2 ωρών και 30 λεπτών όπου μεταξύ άλλων η 62χρονη φέρεται να βωμολοχεί απέναντι στο παιδί.

“ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟ@@ΛΟ!”

Συγκεκριμένα ο πατέρας ομολογεί πως η νταντά ακούγεται να λέει: «βρ@@μα πάρε την πιπίλα από εδώ» και «πάρε τον πο@@λο», ενώ ο ήχος της τηλεόρασης ήταν στην διαπασών.

Έτσι ο ίδιος έκανε μήνυση στην νταντά και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευόσμου την συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω στο σπίτι της οικογένειας.

Η γυναίκα έμεινα για μία ημέρα στο κρατητήριο και έπειτα αφέθηκε ελεύθερη οπότε και προέβη σε μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του κ. Αντωνιάδη, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και παρέμεινε και εκείνος για μία ημέρα! Όπως δηλώνει ο ίδιος πέρασε από μία απίστευτη ταλαιπωρία και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.